Laman Webantu   KM2A1: 3824 File Size: 11.5 Kb *Mahathir, I don’t care!
By Kubang Pasu

19/2/2001 11:53 pm Mon


Assalamualaikum wr wbth, bersua kembali dan kepada sahabat sahabat yang dijemut
Allah sebagai tetamu di rumahNya didoakan agarberoleh Haji yang Mabrur
serta mendapat segala rahmat dan keredhoanNya jua...aamin.

Sudah menjadi darah daging makhluk puaka yang bernama Mahathir, belum bercakap sudah berbohong, bila buka saja mulut terus membelit dan bila menangis cukup meloyakan!

Nah terserlahlah kini hati perut hanyir Mahathir yang bersifat munafik itu dan para juak juak pengampu di dalam UMNO Baru(a) pimpinannya. Bila sahaja PAS mengumumkan penangguhan untuk berbincang, fuhhhh bukan main lagi bernafsu para juak juak pengampu, sekonyong konyong itu juga segala media putar alam dan pengadu domba pun menyalak bagai anjing gila kelaparan mengutuk dan memfitnah PAS yang kononnya tidak mahu membincangkan perpaduan Melayu! RTM siap dengan sebuah rancangan khas ilham Zainuddin Maidin sang penyapu baru. Lagi lagi Mahathir dan UMNO Baru(a) lah yang patriotik dan hero, ikhlas dan jujur.…piiiirahhhhhh! Bapa segala penzalim, penyamun, perompak dan pendusta.

Maka berbondong bondonglah Professor Professor “Perut” yang berotak kerbau, berkepala botak, bermuka pondan dan bermata sepet terus menyundal dengan pelbagai teori usang untuk membodek dan mengampu Mahathir dan menjilat dengan pelbagai cara. Inilah Melayu yang akan terus “melayu” (kecut dan lemah). Isu isu sebenar dan punca perpecahan dalam masyarakat tidak berani mereka sentuh atau identified, iaitu Mahathir sendiri, namun mereka masih sanggup melacurkan ilmu dan intelektual mereka demi perut dan nafsu serakah mereka! Memang patut pun Hishamuddin Rais buat lawak bahawa salah seorang intelek yang bertaraf Professor itu mengaku telah tertipu oleh sang dungu Ibrahim Al Kataki melalui BBM kerana Professor itu graduate daripada Buffalo Universiti. Tidak hairanlah, kerana Professor yang sama juga telah tinggalkan isterinya di US dan kembali ke tanahair lalu menceraikan si isteri yang malang itu dan berkahwin pula dengan adik iparnya sendiri, nafsu dan maruah seorang cendiakawan atau seekor “Buffalo”kah gitu agaknya ye?

Memandangkan momentum massa yang memihak kepada BA untuk mengenyahkan Mahathir, UMNO dan Be eNd, adalah menjadi hasrat kita semua agar mana mana pemimpin di kalangan BA berhati hati dan berwaspada selalu samada ketika memberi sebarang komen, pandangan ataupun interview di media pemutar belit yang tidak bertanggung jawab itu kerana musuh musuh kita yang bernama Mahathir, UMNO Baru(a) dan Be eNd tidal akan sekali kali berdiam diri melihatkan kerjasama dan perpaduan erat BA serta sokongan majority rakyat. Perlu beringat bahawasanya polis anjing, SPR, mahkamah, media dan segala jentera Kerajaan adalah cacai penjilat Mahathir yang teramat bacul serta pengecut!

Contoh terbaik ialah ketika komen Karpal Singh terhadap Datin Seri Wan Azizah suatu ketika dahulu dan yang memanaskan baru baru ini pula ialah komen Dato’ Abd. Halim Timbalan MB Kelantan ketika di Puterajaya. Janganlah kerana terlalu seronok tiba tiba kita terlupa majlis siapa kita hadiri dan media siapa yang kita temui!

My personal opinion, wajarlah Dato’ Abd.Halim melepaskan jawatannya sebagai Timbalan MB dan juga Bendahari PAS Pusat! I might be wrong, tetapi soal pucuk pimpinan menerimanya atau tidak itu terpulanglah, kerana dengan berbuat begitu sahajalah imej dan kredibiliti seserang pemimpin itu dapat dinilai dan tidak perlu lagi dia memberikan sebarang komen yang bersinis selepas itu. Jangan sama sekali kita memberikan sebarang ruang untuk golongan golongan pengadu domba ini menjalankan kerja terkutuk mereka itu. Maka awasilah perangkap Mahathir, UMNO, Be eNd dan Yahudi! Mereka semuanya serupa dan pernahpun berpelukan penuh cinta dan kemesraan.

Beberapa bulan dahulu Dollah Badawi pula dengan celuparnya memfitnah dan dengan nada menghasut bahawa Pemuda PAS akan melancarkan intifadah ala Palestin terhadap Kerajaan Be eNd, yang secara tak langsung menyamakan Kerajaan Be eNd ini dengan Regim Yahudi Laknatullah… emmm baguslah tu mengiktiraf diri sendiri sebagai Yahudi yang merupakan musuh Islam yang nyata sehingga khiamat! Patutlah perangai kesemua pemimpin UMNO dan kuncu kuncu mereka amat tidak bermaruah dan bacul semata mata!

Makanya sifat sifat Yahudi dan janji janji laknat Allah telahpun diceritakan di dalam Al Quran berulang kali agar golongan yang menyembah dan mentaati Allah mengambil iktibar daripadanya. Lihat sahaja Yasser Arafat yang sentiasa sahaja dibuli oleh pemimpin Yahudi sejak bertahun tahun hatta setelah beberapa perjanjian damai telahpun dimetrai! Inilah contoh pemimpin yang lupa daratan dan tidal menghayati Al Quran. Nak bergaya dengan uniform sahaja ke hulu hilir.

Belum pun apa apa Mahathir dengan penuh angkuhnya membocorkan butiran tentang perjumpaan tersebut , malah media putar alam merekapun melaporkan kemungkinan PAS akan masuk Be eNd serta agenda utamanya ialah perpaduan Melayu! Perpaduan Melayu? Who cares, I don’t care! Kalau berpadu sekadar untuk menyembah dan menjadi pencacai Mahathir dan menderhakai Allah serta menzalimi rakyat? Alangkah indah jika perpaduan Islam dan memertabatkan al Quran sebagai cara pemerintahan dan hidup serta keadilan kepada sesama makhluk yang dibincangkan. Sudahlah, canang dan gendang kosong Mahathir serta UMNO telah dibaca oleh rakyat yang bermaklumat, berilmu, beriman dan bertaqwa. Segala omongan dan dan canang kosong Mahathir hanyalah gimmik murahan seorang PM idiot dan “fit for the animals within UMNO and Be eNd” sahaja cuma.

Awaslah, bahawa apa apa sahaja bentuk isu isu yang cuba dimainkan oleh Mahathir sekarang ini hanyalah helah politik murahan dan perangkapnya semata mata. Jangan sekali kali kita semua leka dan lupa isu isu utama yang menyebabkan segala kemelut ini iaitu “personal vendetta” Mahathir terhadap DSAI yang dizalimi, diaibkan dan disiksa seisi keluarganya melampaui seekor haiwan, keceluparan Mahathir terhadap Rasulallah, sikap kurang ajarnya terhadap hukum hukum Allah, penghinaannya terhadap ulama, penindasannya terhadap rakyat bawahan dan pengkhianatannya terhadap negara dan agama Islam. Bersertakan lagi nafsu serakahnya anak beranak terhadap harta harta rakyat, licin bontang dihisapnya perbendaharaan negara termasuklah harta harta UMNO Baru(a) itu sekali ! Inilah isu isunya yang sebenarnya, bukannya perpecahan atau perpaduan Melayu, patriotisma atau ampuisma and , frankly “I don’t care!”

Sikap Yahudi dan sifat munafik Mahathir dan kuncu kuncunya semakin terserlah saban hari yang telah ditunjukkan melalui gelagat anjing anjing liar yang memakai uniform yang mengganas terhadap orang ramai di majlis majlis ceramah BA di Sabak Bernam dan Kubang Pasu, perhimpunan aman di hadapan balai Dang Wangi dan mahkamah Kulim. Cisss ini yang mereka laungkan perpaduan, patriotisma….? Ptuiiiiiii!!! Pergi jahanamlah Mahathir, Dollah dan kuncu kuncu kamu semua, insyaallah masanya akan tiba untuk kamu semua membuat pilihan samada bangkai bangkaimu dibakar dalam tinbunan sampah ala Pol Pot atau terejung terkangkang di dalam longkang ala Caucescue atau juga tergantung terjelir lidah dan tersembul biji mata ala Najibullah, believe me this, the choice is yours!

Dalam satu seminar yang dianjurkan oleh UN di KL tahun lalu, salah satu daripada sessinya menunjukkan sebuah filem dokumentari tentang coup de tat yang dilakukan di beberapa buah negara di dunia sebagai bahan kajian dan perbincangan peserta, yang amat menarik perhatian sekali ialah ketika Samuel Doe seorang Sarjan tentera udara di Liberia merampas kuasa, dia mengarahkan kesemua barisan kabinet Liberia berbaris dengan hanya bercawat sahaja dan tahukah apa yang dilakukannya? Diarahkannya askar menembak seorang demi seorang dari jarak dekat, “bam bam bam” seorang demi seorang tersungkur menyembah bumi, mampus! Selepas orang ketiga, yang lain lain pun rebah mampus kena stroke atau mampus terkejut agaknya! Senang, jimat peluru!

Apakah Mahathir dan barisan Kabinet Be eNdnya atau MT UMNO Baru(a) pun ingin peristiwa bersejarah sedemikian untuk mereka juga agar dapat dimuatkan ke dalam Malaysian Book of Records? Tunggulah ketikanya sekiranya proses demokrasi yang telus dan adil masih tidak diamalkan di negara ini, untuk itu kita akan bariskan juga kesemua hakim hakim beruk yang menjadi alat kerakusan Mahathir, pegawai pegawai polis yang menjadi anjing buruan setianya, dan mana mana sahaja penjawat awam yang menjadi tali barut mereka selama ini, juga ulama ulama jahat yang memesongkan akidah demi memuaskan nafsu serakah Mahathir berserta wartawan wartawan pengadu domba yang berkeliaran di media media pembelit dan penipu! Tak lupa juga wira dan wirawati negara yang bernama Azizan Abu Bakar, Umi Hafilda dan geng geng mereka!

Umum hendaklah berfikiran waras serta terbuka dan sedar bahawa UMNO Baru(a) yang dipimpin secara paksa oleh Mahathir dan disokong oleh juak juak pengampunya sekarang hanyalah tak ubah seperti anak luar nikah atau anak haram atau anak hasil zina daripada Mahathir semata mata. UMNO asal yang ditubuhkan atas dasar semangat juang Melayu telah lama terkubur melalui sabotaj Mahathir dan kuncu kuncunya dahulu, apakah orang orang Melayu di dalam UMNO Baru(a) sekarang tuli, buta dan tongong hinggakan tidak langsung ternampak atau terbau segala helah dan najis Mahathir, hinggakan sudah berbillion wang dan harta UMNO disonglap oleh Mahathir dan Daim pun tak seekorpun ahli ahli UMNO Baru(a) berani persoalkan! Benarlah kata kata Wak Amin, mana perginya buah setol yang dua biji kamu semua tu ha???

Di dalam satu majlis bersama salah seorang kroni Mahathir baru baru ini, kroni itu seorang CEO di salah sebuah syarikat besar yang Mahathir dan anak pinaknya mempunyai kepentingan, CEO itu secara berseloroh mengutuk Mahathir dengan mengatakan “most great men fall because of the yes men surrounding him” dan “something is wrong with the manager if one, two and three of his deputies were sacked and he said no good!” Nah Mahathir, mukamu sudah diludah oleh kroni sendiri, jadi awaslah, akan tiba masanya rakyat pula beramai ramai akan meludah ke mukamu nanti, Insyaallah!

Sekarang ini Mahathir hanya berpaut segala sisa sisa kuasanya kepada anjing anjing liar PDrMnya sahaja, selagi KPN itu seorang yang penyangak, dayus dan khianat selagi itulah Mahathir akan terus menzalimi sesiapa sahaja di negara ini. Memang inilah yang mesti kita tanamkan iaitu KEBENCIAN terhadapnya dan kuncu kuncunya, kalau tak ada perasaan benci mana mungkin kita bersemangat serta berupaya untuk menentangnya, sememangnya makhluk puaka inilah musuh rakyat yang nyata sekarang ini. Mesti DIBENCI, I don’t care.

Nak diharapkan siapa, Raja Raja? Mahkamah ? Mufti ? ATM? Itu satu “sickening joke” guruauan yang sudah lapuk, semuanya makan gaji, pelahap juga yang hanya tahu menjaga perut, tembolok dan nafsu semata mata. Kitalah yang mesti mengubahnya, iaitu KUASA RAKYAT, dengan semangat dan perpaduan kita, berserta iltizam, keimanan dan ketaqwaan Insyaallah, sesungguhnya JANJI JANJI ALLAH ADALAH BENAR, ayuh kita kembalikan hak hak Allah pada tempatnya semula.

Untuk kesekian kalinya…..INGATLAH BN, UMNO, PDr.M dan anak bini Mahathir, “it is Mahathir’s HEAD and of HIS LIEUTENANTS’ that we are after…. may not be today, tomorrow or next year, but….ONE day, Insyaallah!”

ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR WALILLAH HILHAMD!!!


~Kubang Pasu (yang akan mengubangkan Mahathir)