Laman Webantu   KM2A1: 4062 File Size: 1.5 Kb *VVIP di Formula 1, SIAPA tanggung ???
By Panjitengkorak

26/3/2001 8:35 pm Mon

Assalamualaiikum/Selamat Sejahtera Semua.

Sedikit perihal Formula 1 yang di war-war kan sangat oleh mahafiraun yang sewel ni(Tapi ramai lagi dok sembah dia....).

Hamba mendapat maklumat ini dari......kata mereka kos tempat duduk VVIP ni tempoh hari berjumlah tidak kurang dari 3.2 juta ringgit. Siapakah VVIP Malaysia? Tentulah menteri-menteri UMNO perompak harta negara. Dan siapakah yang membayar tiket tempat duduk mereka ? Tidak lain dan tidak bukan ialah "Malaysia Airport Berhad" atau ringkas nya MAB.

Inilah kerja mereka ni bawak kawan-kawan serta anak cucu tak lupa juga girlfriend dan perempuan simpanan, mereka ramai mistress, betul tak wahai SB-SB di bukit Aman ???. Simpan lah fail-fail tu untuk memeras ugut mereka ni kalau mereka tak tunduk pada tuhan tua kamu mahafiraun yg. dah nak mampos tu. Sembah lah dia banyak-banyak semoga dia tolong kamu di neraka jahanam nanti.

Ingatlah sesungguhnya Allah s.w.t. berlepas tangan terhadap dosa-dosa hamba nya pada hamba nya yang lain. Ingatlah sanggup kah kita mencari di Padang Masyar orang yang kita zalimi di dunia dulu untuk memohon maaf ? Bayangkan lah kalau kita berdosa pada seluruh rakyat Malaysia kerana mencuri hak mereka apa lagi menzalimi mereka.

Sekian dulu dari hamba yang hina-wassalam