Laman Webantu   KM2A1: 4278 File Size: 17.8 Kb *TAG MT 84: Melayu Dijaja,h Ditindas dan Dirasuk Syaitan
By Spirit of Truth

22/4/2001 7:32 am Sun

TAG 084

[Mahathir menggunakan ISA untuk menangkap beberapa pemimpin kanan keADILan dan membiarkan pemimpin PAS. PAS teruji di sini tapi sayang tidak muncul pemimpin besarnya di Gelita 14. Hampir semua yang ditangkap itu aktif menggempur Mahathir dan amat berkesan protes mereka di seluruh negara sehingga polis dipanggil untuk meleraikan rakyat dari membanjirinya kerana bimbang berjangkit semangatnya.

Tetapi PAS kelihatan terlalu lemah dan berperang dari 'jauh' sahaja yang tidak berkesan mana. Ia terlalu lembut dan me-layu walaupun mendapat banyak markah percuma tetapi gagal membawa isu itu sebaiknya melainkan terhad di dalam saluran seperti ceramah dan harakah sahaja.

Tidak seperti rakan-rakannya dalam BA, khususnya keADILan yang masih baru tetapi lebih bertenaga sehingga terasa gerun Mahathir olehnya. Jika PAS dapat dijodohkan dalam perpaduan melayu di saat keADILan merengkok di dalam ISA, Mahathir sudah pun mencapai matlamat perancangannya untuk meretakkan BA. Itu tidak sukar buat Mahathir kerana ZAM dapat mengolah sesuatu untuk mempamirkan bersatunya PAS dan Umno dan berkecainya PAS-keADILan walaupun ia tidak benar semata-mata. Dia hanya perlu satu sandiwara....

Sila baca catatan Pak -MT- dibawah.
- Editor
]


Penterjemah: -MT-


FeU : http://members.nbci.com/_XMCM/xumno/feu_a_sot_60.html


Melayu Dijajah, Ditindas dan Dirasuk Syaitan

(Malays Colonised, Oppressed and Dominated by an Evil ?..)

Oleh: Spirit of Truth

Sejarah akan merakamkan betapa zaman pemerintahan Mahathir adalah satu era kegelapan yang sungguh menindas rakyat negara ini. Belum pernah lagi terjadi dalam sejarah politik Malaysia di mana wujudnya musibah politik yang begitu mencengkam disebabkan negara yang telah dihumbankan ke kancah penghinaan bertaraf sebuah negara pariah.

Kecelaruan ini adalah hasil kerja bajingan satu kumpulan mamak malbari, yang diketuai oleh seorang mamak berhati syaitan bernama Mahathir. Dia dikelilingi oleh satu kumpulan manusia yang berdarah mamak malbari yang tidak kurang tamaknya yang membolehkan syaitan bertopeng manusia ini memerintah sesuka hatinya. Shahrizat, seorang wanita kabilah ini ditugaskan untuk memperdayakan wanita muda Melayu dan menjebak mereka dalam satu bentuk pukauan dan tipu helah malbari. Turut membantu kabilah ini dalam rancangan merompak harta negara ialah seoang penasihat ekonomi negara terbaru, Abol Hassan, yang dulu terkenal sebagai Gaboner Bank Negara yang sungguh korup, yang telah memperolehi segala kepintaran untuk menyedut keluar kekayaan negara. Untuk menentukan manusia berhati syaitan itu terus disembah laksana dewata ialah Zainuddin Mydin, yang melacurkan perjalanan media dengan maklumat songsang yang memintal minda. Tiga mamak malbari yang utama ini disokong padu oleh satu kumpulan mamak malbari yang lain yang sanggup mengampu, membodek dan menjilat manusia berhati syaitan ini dengan mengumumkan kepada seluruh negara bahawa 'Mahathir adalah dewata kita'. Tidak ada yang lebih baik darinya, oleh itu teruslah memuja-mujinya setiap ketika.

Orang Melayu yang berlemah lembut, kaum Cina yang sibuk mencari harta, dan kaum India yang tertindas hidupnya; telah dipukau begitu lama oleh kabilah mamak malbari ini, sehinggakan mereka keletihan dan tidak bermaya; tidak lagi mampu melepaskan diri daripada cengkaman kebajingan ini, yang mempunyai satu sasaran utama untuk menakluk, memperhamba, menindas, merasuk, dan mengkotak-katikkan secara menyeluruhnya orang Melayu dan kaum lain. Daripada tahap awal lagi Mahathir merancang dan mengatur satu konspirasi untuk menjajah orang Melayu. Dengan penerbitan bukunya 'Malay Dilemma' yang sungguh memperdayakan itu dia memulakan satua agenda tersembunyi untuk menghenyak negara dan menonjolkan ahli-ahli kabilahnya menguasai kekayaan Malaysia dan merangkul kuasa ketuanannya. Dia berjaya menggulingkan Hussein Onn dan mengambil alih kuasa sepenuhnya. Sejak itu berbilion-bilion harta negara telah disedutnya secara tipuhelah dan muslihat yang beracara dan mengalihkan kekayaan itu kepada anak-anak dan saudara serta juak dan para kroninya, sehinggakan negara menjadi papa kedana.

Kabilah ini menggunakan satu strategi politik bergelar Arthasastra, yang merupakan system politik yang dicipta oleh seorang Perdana Menteri kaum Brahmin India bernama Kauthiya ketika wujudnya empayar Maharajah Israel. Strategi politik ini merangkumi tujuh peringkat bernama Saman, Danda, Dana, Bheta, Maya, Upeka dan Indrajala. Semua strategi ini menggunakan kesabaran, pujuk rayu, penipuan manis, sifat berbaik-baik yang palsu, kuasa, denda, keganasan, ancaman, kuasa tentera, sogokan dan rasuah, ugutan, pecah dan perintah, penderhakaan, penipuan, illusi, pembohongan dan pemalsuan, memperlekehkan musuh, dan mewujudkan satu kuasa besar yang penuh tipu helah. Dengan kuasa ekskutif di tangannya, Mahathir telah menggunakan Arthasastra untuk menindas, menekan dan mengeksploit orang Melayu dan kaum lain, supaya dia berjaya merangkul kuasa ekonomi untuk menegakkan kuasa kewangan yang utuh. Apabila kuasa politik dan kewangan berada di tangan kabilah mamak malbari ini yang diketuai oleh pemimpin ulung mereka, tidak ada sesiapapun yang berjaya menumpas setiap satu pecahan kumpulan bajingan mereka.

Inilah keadaan negara yang jijik dan memalukan, dijajah oleh satu kuasa mamak malbari yang rakus yang mempunyai upaya menindas setiap kebangkitan untuk menyanggahnya dengan menggunakan 'peluru berpandu' bernama ISA yang sungguh berbisa untuk menghenyak dan membisukan para pembangkang. Kekuatan besar kabilah ini ialah pengetahuan dan kuasa. Sedangkan mereka miskin dalam bentuk kerohanian dan kasih saying. Pengetahuan semata-mata yang tidak diiringi oleh ketaqwaan dan kasih sayang, membolehkan mamak malbari ini menjajah secara kejamnya dan menindas rakyat jelata, sambil terus menyauk kekayaan negara sehinggakan khazanah dana negara menjadi hampir kering kontang.

Salah satu ciri perwatakan pemimpin kumpulan mamak malbari ini ialah sifat tidak adanya perasaan malu betapapun mereka bertindak secara melulu untuk menyiksa dan mendera serta menindas para mangsa. Langsung tidak wujud sekelumit perasaan berdosa dan malu pada diri mereka semua. Inilah taktik yang dipelajari daripada syaitan ketika ia melakukan segala tipu daya untuk memukau manusia. Kini, Malaysia sedang dicengkam satu kumpulan manusia yang tidak lagi berhati perut insani, sehingga berjaya menipu penduduknya tanpa sedar betapa mereka sudah berjaya menjajah negara ini.

Sekarang, sesiapa yang mencuba membebaskan negara ini daripada cengkaman mereka akan dimangsakan oleh ISA. Kumpulan mamak malbari ini tidak punya sebarang perasaan hormat terhadap hak asasi manusia, martabat bangsa dan undang-undang.

Berwaspadalah, sebelum kabilah ini menjerumuskan negara ke kancah kemuflisan di mana semua sumber kekayaan berada di tangan mereka. Kita kini menjadi papa kedana sedangkan mereka sudah kaya raya, kita sudah menjadi masyarakat pekerja sedangkan mereka sudah menjadi tuan-tuan feudal. Kita menjadi peminta sedekah sedangkan mereka menjadi kumpulan ningrat yang gah. Kitalah kumpulan yang merempat sedangkan mereka menjadi ketua kumpulan yang berpangkat. Mestikah kita bersabar dengan kabilah mamak malbari untuk terus menjajah ?


-Spirit of Truth-
Semangat Kebenaran
Jumaat 20/4/2001.
Catatan Penterjemah:

Saya terjemahkan artikel ini dengan penuh keikhlasan betapa bukan semua mamak malbari itu tergolong dalam kumpulan bajingan. Ramai mamak malbari yang merupakan pejuang tulen 'reformasi'. Sejak tiga tahun dulu lagi saya menulis dengan penuh kiasan malahan ada siri tulisan khas mengenai manusia berhati syaitan, mengenai Indrajala dan Arthasastra secara amnya. Semua tulisan itu bertujuan membawa kesedaran betapa bisanya zaman pemerintahan Mahathir. Malahan, saya pernah sebut inilah pemerintahan yang telah menggadaikan bangsa Melayu kepada satu sistem raksasa yang dicipta oleh pemerintahan Mahathir-UMNO yang kini menghenyak rakyat marhaen dan mula memamah kepimpinan UMNO itu sendiri.

Mahathir sudah menjadi manusia yang fasiq yang tidak boleh diambil kira akan tutur katanya. Dia sudah tidak layak dijadikan saksi apalagi terus dihormati sebagai seorang pemimpin Melayu di zaman moden ini. Zam Mamak dan Astora Jahat boleh keluarkan dan cipta seribu hadith lagi mengatakan 'satu dosa besar menderhaka terhadap kerajaan pimpinan Firaun Baik bernama Mahathir', tetapi kefasiqan Mahathir yang telah melakukan 'QAZAF' terhadap Anwar Ibrahim akan menjelaskan segala propaganda jijik itu. Di dalam Islam, tuduhan memburukkan seseorang mesti dipertahankan oleh orang yang menuduh. Mahathir engkar dengan peraturan ini. Dia celupar menuduh dan membuat fitnah, tetapi ia amat takut menghadirkan diri apabila disapina ke mahkamah dan terus menghukum Anwar melalui ucapan fitnah di luar negara dan di hadapan orang asing. Tuduhan itu melibatkan umat Islam lain yang tidak berdosa. Inilah badi 'qazaf' itu yang ditanggung oleh Mahathir yang sedang dikongsi-sama oleh ahli keluarganya. Inilah lumpur kebajingan yang mempalit seluruh negara Malaysia, ekonominya, suasana hidupnya dan serba serbi yang termasuk bernafas, hidup dan mati.

Mahathir tidak tahu apa ertinya 'bertaubat' sehinggalah dia kehilangan salah seorang anak dan cucu kesayangannya, barulah di faham apa ertinya nyawa dan kasih sayang. Semua pemimpin UMNO menanggung dosa keaiban ini. Semua keluarga istana menanggung beban kebajingan ini. Setiap umat Islam yang baligh turut menanggung dosa ini. Apalah ISA sedangkan itu ciptaan manusia yang digunakan sesama manusia. Bagaimana dengan penderitaan Anwar Ibrahim dalam penjara selama ini? Bagaimana pula dengan ahli keluarganya yang sedang membesar? Bagaimana dengan pahlawan-lapan yang ditangkap dibawah ISA sedangkan ahli keluarga tidak diberitahu dimanakah sebenarnya mereka berada? Bagaimana pula dengan anggota polis yang terpaksa menjalankan tugas yang menjijikkan semata-mata untuk menjaga periuk nasi?

ISA adalah hukum ciptaan penjajah terhadap komunis. Apabila Mahathir menggunakannya terhadap rakyat negara ini, dia adalah sebesar-besar penjajah. Dia melanggar ajaran Islam dan panduan Allah. Apabila semua wakil rakyat negara ini masih berdiam dan berselindung di sebalik retorika semata-mata tanpa meletakkan jawatan untuk mengnyahkan Mahathir, ISA akan digunakan berterusan dengan kejam.

ISA dan Anwar Ibrahim sengaja dipolitikkan oleh semua wakil rakyat-termasuk Fadhil Nor, Tuanguru Nik Aziz dan Haji Hadi. Kalau undang-undang yang sah mengenai royalty minyak boleh diputarbelit oleh Mahathir dan PAS sanggup berpeluk tubuh dan bersabar, apakah PAS sanggup berperjuang melawan ISA? Di sinilah kebijaksanaan Mahathir terserlah. Dia tidak menangkap pemimpin PAS kali ini kerana dia tahu kekuatan PAS dan mahu mengujinya. Tetapi, PAS masih samar dengan kekuatan sebenarnya itu.

ISA hanya akan pupus apabila rakyat marhaen bangkit tanpa kepimpinan PAS dan para ulamanya. Kalau inilah sebenarnya agenda PAS, janganlah mimpikan untuk merangkul kuasa sehingga Sabah dan Sarawak. Cukuplah setakat Kelantan, Perak, Kedah dan Perlis sahaja kerana itulah ciptaan sejarah sebenarnya. Adalah amat memalukan bangsa Melayu apabila enam Melayu daripada lapan pahlawan yang ditangkap oleh ISA, pemimpin yang sibuk ke hulu-hilir cuba menyanggah Mahahtir ialah Lim Kit Siang. Bukankah itu juga yang berlaku ketika seorang ketua menteri merogol seorang gadis sunti? Apakah pemimpin Melayu yang merengkok dalam penjara memperjuangkan nasib seorang nenek yang tidak berupaya?

Tepuklah dada tanya 'iman', apakah benar anda mahukan sebuah negara yang aman tenteram? Rakyat marhaen terutama sekali orang Melayu menunggu semboyan untuk bersatu. Yang penting ialah nyahkan Mahathir, isu lain ketepikan dulu. Apakah Allah sudah menentukan bahawa Mahathir dan kroninya akan merupakan pelawat terakihr ISA? -MT-

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>-MT- 20/4/2001 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Rencana Asal:

FeU : http://members.nbci.com/_XMCM/xumno/feu_a_sot_60.html


Malays Colonised , Oppressed
and Dominated by an Evil
Mamak Malbari ClanPosterity will remember the period of the Mahathiran despotic rule as the darkest and the most oppressive epoch in modern Malaysian history. Never in the history of Malaysian politics, such a political calamity of astronomical havoc, has taken place resulting in the degeneration of the nation into the most condemned pariah state.

This havoc has been the handiwork of rogue mamak malbari mafia like clan, led by the most cruel satanic human named Mahathir. Surrounding and greedily encircling this evil genius, is the parasitical group of mamaks, Shahrizat. the leading female member of the clan, is designated to immoralize the Malay young females and entrap them in the mamak malbari spell. Assisting the clan in the grand scheme of plundering the peoples wealth, is the newly appointed Economic Advisor Abol Hassan, the corrupted former bank governor, who has acquired the skills and art of siphoning the nations wealth. Assigned to ensure that the evil genius is worshipped, another mamak called Zainuddin Mydin runs the prostituted media, designed to elevate the evil mamak to the level of a deity, to be worshipped by every single citizen of the country.Together with this three mamak malbaris are a string of parasitic mamaks who has been prostituted to "ampu, bodek, jilat the evil genius, and to proclaim to the entire nation and people that "Mahathir is our new god. there is none other being as good as him, so please worship him daily".

The gentle Malays, along with the money making Chinese, and the oppressed Indians have been artfully mesmerised by these clan, leaving them helpless and effete, unable to exculpate from the grip of the cruel scepter, whose one single aim is to conquer, subjugate, dominate, oppress and exploit to the maximum the Malays and others. Mahathir, right from the start, schemed and plotted to colonise the Malays. With the publication of his deceptive book "Malay Dilemma" where he orchestrated himself as the unique mamak who is going to save the Malays, he started his hidden agenda to rampage the nation and make his clan the owner of Malaysia and its wealth. He succeeded in overthrowing Hussein Onn and assume full control, since then he cunningly and systematically, scrapped billions and billions worth of wealth and transferred it to that hands of his kith and kin, leaving behind a nation of paupers and destitutes.

The clan used the infamous political strategy of Arthasastra, a cruel political system created by a Brahmin Prime Minister named Kautilya of the Indian Emperor Chandragupta Maurya around 300 BC in North India. Arthsastra which also used by Isreal, consist of seven tactical strategies, namely, Saman, Danda, Dana, Bheda, Maya, Upeka and Indrajala. These strategies utilises appeasement, sweet lies, conciliatory conduct, power, punishment, violence, aggression, military strength, bribery, threats, dividing and splitting, treachery, deceit, illusion, fraud, ignoring the enemy, overlooking the opponents, and creating a false sense of power. Using the executive power in his hands, he employs Arthasastra to dominate, oppress and exploit the Malays and others, so that with that ill gotten astronomical wealth, he gains financial power. With both political and financial power in his hands the mamak clan led by the evil genius rules supreme, unable to be defeated by any one or any group.

This is the pathetic and deplorable state of affairs of our nation, colonised by these power hungry mamak malbaris, who at the very sight of any uprising will unleash the "nuclear warhead", the pernicious ISA to silence and defeat the opponents. The clan's strength is knowledge and power, what they lack is virtue and love, with knowledge alone unguarded by virtue and love, these mamak malbaris mercilessly colonise and oppress the people, continuously ripping the nation's wealth until the nation's coffers have almost run dry.

One of the distinguishing characteristic of the leader of this perilous mamak malbari clan, is the total absence of shame, however cruel the acts they perform to torture and oppress their victims, they are capable of feeling not even iota of shame or guilt, a tactic usually practised by Satan when it uses deceptive tactics to overpower its opponents. Malaysia is now under the spell of this heartless ruthless invaders, who have colonised the nation without the knowledge of the people.

Today anyone who attempts to free the nation from their control will become the victim of ISA. The mamak malbari clan has no regards for human rights, human dignity and law. Beware, lest they will reduce this nation into a bankrupt country, with all the peoples wealth in their hands. We become paupers they become the country lords, we become the workers they become the feudal lords, we become beggars they become the barons, we become destitute they become the big bosses. Do we want to keep this mamak clan colonising us?

-Spirit of Truth-