Laman Webantu   KM2A1: 4415 File Size: 1.7 Kb *Polis Menyiksa Ghani Haron Sampai Nyawa Ikan.
By Toknaybear

9/5/2001 7:31 am Wed

Assalamualaikum pada semua manusia yg.takut pada hari balasan Allah s.w.t.

Aku mendapat berita ni dari seorang kawan yg. mengendalikan kapal terbang jenis Caribou yg. kelajuan nya yg. amatlah perlahan.

Abdul Ghani Harun telah ditangkap di Malaysia Timur dan telah dibawa ke Malaysia Barat menaiki Kapal terbang TUDM jenis Caribou. Tanpa pengetahuan juruterbang dan anak kapal yang mereka telah membawa seorang pejuang rakyat yg.menentang penjahat yang bertopengkan pemerintah.

Penerbangan yang begitu lama telah memberikan cukup masa untuk para anjing-anjing mahath1r membaham mangsa nya sehingga nyawa ikan atau separuh mati. Sebab itu lah mereka melawan habis-habisan keputusan hakim supaya Ghani dibawa kedepan Pengadilan. Kerana Ghani telah dibelasah dengan teruk oleh para Polis Anjing Mahathir ini.

Tidak hairan kenapa ramai anak-anak anjing ini menjadi penagih dadah dan penjahat. Kerana hasil wang gaji yang haram yg. diberi oleh bapak-bapak mereka.

Ingatlah wahai para anjing kamu semua sekarang lebih hina dari perompak dan penjenayah sebenar di mata masyarakat. Kamu semua adalah penjenayah yang beruniform. Setiap rakyat melihat kamu dengan rasa loya nak muntah. Lebih baik tengok babi dari tengok Polis-anjing ni. Haram kan duit cukai yang kita bayar pada negara jika duit itu jadi gaji mereka.

Sedarlah kamu semua pun akan mati juga baik pistol kamu atau madday tak akan dapat menahan kamu dari mampos dibaham tanah.

sekian....